Information

– fordi du får en FLOT hjemmeside til en lav pris
– vi udøver support gennem hele processen
– du ejer og har 100% råderet over din hjemmeside

FLOT hjemmeside er din troværdige hjemmeside-partner. For at gøre hverdagen lettere for for dig, gør vi din nye hjemmeside så tilgængelig og ubesværet som muligt. Vi finder den bedste skræddersyede løsning til dig, hvad end du ønsker at hoste din hjemmeside selv, eller vi skal tage os af hosting og holde den up to date.

Vi bruger WordPress som CMS. WordPress bruges af næsten en tredjedel af alle hjemmesider i verdenen. Det vil sige, at du får et system, der er gennemtestet og med uendelige muligheder til en rigtig lav pris.

Med FLOT hjemmeside får du muligheden for at få en professionel og topmoderne hjemmeside, som afspejler din virksomhedoplevelse og skaber troværdighed for din hjemmesides brugere.

Du ejer hjemmesiden 100%, uanset om du vælger selv at hoste siden, eller at placere hosting hos os. Du kan derfor til hver en tid ændre og tilpasset din hjemmeside efter dine ønsker og dine behov.

Alt dette får du hos FLOT hjemmeside med prisgaranti! Hvis du får tilbudt den samme løsning til samme pris, vil vi oven i købet give dig 5% i “findeløn”.

Vidste du, at over 50% af de besøgende på din hjemmeside vil være via mobil eller tablet? Det sætter høje krav til din hjemmesides mobilvenlighed, og du vil ved at sikre en responsiv hjemmeside få nemmere ved at nå dit publikum. Din hjemmeside skal med andre ord fungere på alle platforme, og dette er du garanteret ved at samarbejde med FLOT hjemmeside.

Du kommer med billeder, idéer, ønsker og tekst til din nye hjemmeside. Herefter laver vi en testside, hvor du kan komme med feedback, før vi går live med din hjemmeside. På den måde kan du hele tiden op til, at vi går live, følge med i udviklingen af hjemmesiden, ligesom vi løbende kan tilpasse og lave ændringer, så siden får de funktioner, du ønsker.

CMS står for Content Management System. Hos FLOT hjemmeside bruger vi WordPress, som er det mest anerkendte hjemmesidesystem. WordPress bliver brugt til en tredjedel af alle hjemmesider, du vil støde på på Internettet. Det betyder, at systemet er gennemtestet, og at der findes et hav af funktionaliteter, som vi kan integrere på din egen hjemmeside. Det er også derfor, vi kan lave din nye hjemmeside til en exceptionelt lav pris. Hvis du har nogle helt unikke krav, vil vi i langt de fleste tilfælde kunne finde en løsning, der passer til dig og dine behov. WordPress er også enormt brugervenligt, og det betyder, at du – efter vores samarbejde – let selv vil kunne stå for at opdatere og tilpasse din hjemmesiden, efter den er opsat.

SEO er søgemaskineoptimering, og er grundlæggende det arbejde, der skal til for at opnå en god placering i Google. Jo bedre SEO, jo bedre placering i søgemaskiner, og jo mere trafik til din hjemmeside. Dette har WordPress nogle gode redskaber til at opnå. Hos FLOT hjemmeside tilbyder vi en standard SEO-pakke, men hvis du er på udkig efter en mere omfattende SEO-løsning, vil vi gerne henvise dig til en af vores partnere. Vi stiller os kritisk over for hjemmesidevirksomheder, der med store armbevægelser påstår at kunne det hele. Vi er eksperter i at opbygge og layoute hjemmesider, og så har vi samarbejdspartnere, der er eksperter i SEO.

Hvis du vælger hosting hos FLOT hjemmeside prioriterer vi sikkerheden højt. Vi laver daglig backup af din hjemmeside og får daglige rapporter fra vores sikkerhedssystemer, der gør, at vi kan løse problemer hurtigt. Det giver dig en hjemmeside, der altid fungerer optimalt. Hvis du har en webshop og tilkøber hosting hos FLOT hjemmeside, vil du få et gratis SSL-certifikat. Det betyder, at dine kunder eller brugere trygt kan handle hos dig. Et SSL-certikfikat betyder, at den data, som kunden indtaster på din hjemmeside, er krypteret. 

Ja, den er god nok. Hvis du finder vores tilbud billigere hos en anden leverandør, matcher vi prisen, og giver dig oven i købet 5% i “findeløn”. Kontakt os på hej@flothjemmeside.dk, hvis du vil udnytte din prisgaranti. 

Alt i alt får du hos FLOT hjemmeside en løsning, der er 100% ejet af dig! Efter vi har bygget din hjemmeside op for dig, står det dig frit for herfra selv at stå for vedligeholdelse af hjemmesiden, eller du kan få os til at gøre det. Vi tilbyder også at hoste siden for dig, hvis du foretrækker dette. Fordelen ved at lade os hoste siden for dig er, at vi har nemmere adgang til at opdatere og supportere din nye hjemmeside.

×