Services

Hosting og domæne

Når du skal have en ny hjemmeside, skal siden lageres et sted. Der er mange muligheder for at gøre det selv, men hos FLOT hjemmeside tilbyder vi at varetage hosting og domæneoprettelse for dig. På den måde har vi nem adgang til at opdatere din hjemmeside og samtidig holde sikkerheden up-to-date.


99,- pr. måned for hosting og domæne.

Support

Skulle du få brug for hjælp til ændringer eller opdateringer, efter din hjemmeside er færdig, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Ved køb af 10 timers support giver vi dig nu 40 % rabat. Det er nok til 1 års forbrug af support!

Supportpriser:
1 times support: 499 kr.
5 timers support: 1996 kr.
10 timers support: 2994 kr.

Vedligeholdelse​

WordPress og alle de plugins, du bruger på din hjemmeside, kræver jævnlig opdatering. Derfor tilbyder vi hos FLOT hjemmeside at stå for løbende opdatering og vedligeholdelse af din hjemmeside, så den hele tiden er opdateret og kører uden problemer.299,- pr. måned

Oprettelse af Facebook-side

Hvis du vil have en Facebook-side koblet til din nye hjemmeside, tilbyder vi at oprette denne for dig. Med andre ord opsætter vi en komplet Facebook-side for dig, hvor vi tilpasser billeder, som du lever, til Facebooks formater til profil- og coverbillede, så din side ser professionel ud. Facebook er en god markedsføringskanal, som du kan bruge til at genere leads.

 499,- pr. side

SEO

Når vi udvikler din nye hjemmeside for dig, følger der hos FLOT hjemmeside en standard SEO-pakke med. Vi er i øjeblikket ved at udvikle en komplet SEO-pakke. Ind til da er du velkommen til at skrive til os, og vi vil henvise dig til nogle af de bedste SEO-partnere på markedet.

Oprettelse af e-mail

Til alle vores løsninger har du muligheden for at få oprettet en email. Vi sætter det gratis op på vores server, men hvis du skal have hjælp til at sætte det op til i din email client, står vi klar til at supportere dig. læs mere om vores support-klippekort længere oppe på denne side. 

×